Login form

Advertising

Welcome, Guest

Go to bottomPage: 1
TOPIC: Robot bratislava

Robot bratislava 1 Month, 1 Week ago  
Narazil som na nete na AOS Bratislava www.obchodujeme.eu/aos/bratislava/. Zkusali ste ho niekto?? na internete je vela reklam na tu stranku ale po skusnostiach s robotmi za 99 USD a vymazaniach par uctov som uz opatrny :) Dakujem
milosko255
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.

Re: Robot bratislava 1 Month, 1 Week ago  
Podľa mňa nejde o žiadnych profesionálov, len o obyčajných obchodníkov, ktorí skúšajú šťastie, koľko ľudí zaplatí.
Stránky sú robené vo Wordpresse, čo si dokáže spraviť takmer každý a okrem Forex obchodovania je tam i ponuka stávky.
Na niekoho, kto chce predávať AOS, ktorý si vyžaduje predsa len značnú technickú zdatnosť a ide o veľké peniaze...
Už len toto zaváňa totálnym amatérstvom. A na renomovaných zahraničných portáloch sa im nik seriózne nevenuje. Rozhodne by som im neposlal ani jediné vlastné Euro.
trader

Re: Robot bratislava 1 Month, 1 Week ago  
Dik za odpoved , mna prave zaujal ten vypis z myfxbook, kedze vacsinu podobnych stranok ma len vypisy z testov a toto je live ucet .... rozmyslam som ze za zastavim na prednaske zadarmo. A taktiez mi vsade vyhadzovalo ich reklamu na google a gmaily tak som myslel ze ked vrazaju tolko do reklamy asi maju z coho :) Tie stavky som si vsimol no potom som videl ze to nieje ich softver tak asi maju len provizie za predaj :D , bolo mi to hlavne sympaticke kvoli tomu nazvu bratislava :) nj patriotizmus :)
milosko255

Go to topPage: 1