Login form

Advertising

Welcome, Guest

Najlepší Broker pre klienta ohladom FOREXU
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Najlepší Broker pre klienta ohladom FOREXU

Najlepší Broker pre klienta ohladom FOREXU 11 Months ago  
Dobrý deň,

som tu nový a rád by som skusil obchodovanie iba na Forexe no stojím pred prvým a ako som sa aj dočítal dôležitým rozhodnutím.Výber brokera. NA nete som narazil na plno brokerov hľadal som no stále nemám jasno ktorý by bol najvhodnejší pre mňa.
Momentalne mám Demo učet u brokera avafx.Snažím sa dostať pod kožu system a ovládanie systemu no nie všetko mi vyhovuje a niektoré veci sa nedaju nastaviť tak akko by som si ja predstavoval.Preto b som privítal radu od Vás skusenejších, ktorí už maju aku taku skusenost či informaciu o brokeroch a platformach na Forex.

Tu su moje požiadavky:

- spoľahlivý skor pre klienta ako firmu
- čo najnižšei poplatky (nevim čo je lepšie platil mesačne alebo platiť rozdielam spreadu..)
- prehľadnost, možnosti a ovladatelnost platformy
- uvítal by som možnost platby na učet cez Paypal
- minimalny poplatok 100€/100$ (na zaťiatok by som viac na učet vkladať nechcel)
- najlepšie vyber z učtu bez nejakeho obmedzenia ako som sa dočital u iných brokerov napr Plus500a určite aj iný.

Toto su moje zakladne požiadavky ktoré keby by som rad uplatnil.Nečakám od Forexu žiadny zlatý gral ale pride mi to ako možnost ktoru by som rad využil a tak skusil či to vôbec je pre mna alebo nie.Nečakam od toho zbohatnutie ale par euro navyše a užitočne informacie ohľadom financií ma uprimne lakaju to skusiť.

Vopred Vám dakuejem za vašu odpoveď

boleq
boleq
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.

Re: Najlepší Broker pre klienta ohladom FOREXU 11 Months ago  
Dobrý večer Boleq:

z pozície Admina je ťažké odporúčať akéhokoľvek brokera, aby to ostatní nezačali brať ako najlepšiu a jedinú správnu voľbu. Tá na Forexe nie je. Každému môže vyhovovať niečo iné.

Napr. pre účet 100 USD pripadajú do úvahy iní brokeri ako pre seriózne, finančne náročnejšie obchodovanie. Brokeri, ktorí umožňujú obchodovať už od 100 USD väčšinou nie sú veľmi seriózni a ide im najmä o to prilákať čo najviac začínajúcich a neskúsených obchodníkov.
A naopak, seriózni, vysoko hodnotení broker, ako napr. Dukascopy Bank požadujú zväčša vyšší vklad (v tomto prípade 1000 USD).

Vklad 100 USD je dosť málo tiež z toho dôvodu, že oň môžete prísť už v priebehu jedného obchodu. Najmä pri volatilite Forexu je to dosť pravdepodobné.

Ak máte záujem pozrieť si názory na jednotlivých brokerov, skúste napr. tento link. Nájdete tam tiež na upozornenia na podvodné firmy.
admin
Admin

Re: Najlepší Broker pre klienta ohladom FOREXU 11 Months ago  
Rozumiem ale napríklad 1000€ je pre mna veľa kedže ani nevim aký to bude mať na mna dopad či ma to bude vôbec baviť.
Dnes som v podstate celý den googlil a našiel som brokera Alpari ktorý podporoval platformu metaTrader4 ktora sa mi páči koli svojej prehladnosti a väčším možnostiam.PO zriadení demo učtu som však zistil že ich demo učet pracuje pre nákupe a predaji až s 5 desatinným miestom čo hned znamena že demo učet sa bude správat uplne inač ako realny takže nebolo mi to po chuti.

Momentalne som spustil demo učet u XTB.Tu je taktiež platforma MetaTrader4 a operuju so 4 desatinnými miestami.Len som sa nevedel dopatrat aký je u XTB minimalny vklad.
Čo sa týka Váho odporučania bol by som rad lebo pri takom množstve brokerov som si vôbec neni istý správnostou výberu.
Momentalne som prečital cele vaše forum.Su tu užitočne informacie pre začiatočníkov.Vážim si Vašu prácu lebo najst komplexnejšie informacie aj na internete je toršku problem.
boleq

Re: Najlepší Broker pre klienta ohladom FOREXU 10 Months, 2 Weeks ago  
Pekný deň,
chcel by som vedieť či máte skúsenosti s obchodovaním s DUKASCOPY. Plánujem si otvoriť účet(2 000 USD) a tento broker je jedným z 3 kandidátov. Našiel som aj poplatky/pipsy ale zaujímalo by ma aj obchodovanie na pre-market a after-market obchodovanie ale aj iné praktické skúsenosti s týmto brokerom.
ďakujem
gash

Re: Najlepší Broker pre klienta ohladom FOREXU 10 Months, 2 Weeks ago  
gash:

Neviem, či sa nájde niekto, kto má osobné skúsenosti s DukasCopy Bank. Ja, keď už mám spomenúť alebo odporučiť na fóre nejakého brokera, si pozriem jeho referencie na nete.
DukasCopy je jednou z firiem, ktoré ich majú výborné, a podotýkam, že jednou z mála firiem. V skutočnosti je dobrých brokerov až tak málo, že je problém vôbec niekoho takého nájsť.

Pre porovnanie: SAXO dosahuje v týchto, a nielen týchto, hodnoteniach 2,5 hviezdičky z 5. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že Saxo môžete smelo spomenúť v akejkoľvek diskusii, no podľa tohto prehľadu, skúsenosti užívateľov nie sú veľmi pozitívne.

Pozrite si link uvedený v skoršom príspevku. Skúsenosti, ktoré tam opisujú ľudia nie sú zo Slovenska, sú medzinárodné, no môžu vám pomôcť sa zorientovať a vytvoriť si konečný názor.
admin
Admin

Re: Najlepší Broker pre klienta ohladom FOREXU 4 Months, 3 Weeks ago  
Hoi,na menovanom linku je naozaj obsirny prehlad,hned sa mi aj potvrdil slaby rating na F....com,ked tam mas na 40 000 equity tak slippage je zrazu obrovsky,a MT4 sa potom zasekava a ma prestavky v desiatkach sekund,co je absolutne nemyslitelne,ma napada ci vlastne vobec existuje broker na urovni....ma nekto odpoved?
DV

Go to topPage: 1